Zoeken

Inschrijving 33e Ducati Clubrace vanaf 5 maart geopend

2 maart 2012
Met het opstappen van de Clubrace Commissie hing de doorgang van de 33e Ducati Clubrace aan een zijden draadje, maar op de Motorbeurs in Utrecht werd door de grootste motorclub van Nederland de Ducati Clubrace 2012 alsnog aangekondigd.

Ducati_1199

Van 11 tot 13 mei kunnen motor, motorsport en Ducati liefhebbers op de Drentse heide hun hart ophalen tijdens de 33e editie van de Ducati Clubrace. Met vooralsnog geen raceteams in het ONK die met de nieuwe 1199 Panigale van start zullen gaan zal de Ducati Clubrace waarschijnlijk de eerste officiele race in Nederland zijn waar de volgens onze hoofdredacteur (the lucky bastard) waanzinnige nieuwe superbike zal meerijden.

Inschrijven voor de verschillende raceklassen kan vanaf 5 maart. Wil je wel een keer met je Duc over het TT circuit knallen, maar is racen net een brug te ver voor je, dan biedt de club ook nog eens de mogelijkheid om in de zogenaamde demotour achter een voorrijder een paar rondjes op het heilige asfalt te rijden. Daarvoor dien je wel lid te zijn van de club.

Meer informatie en inschrijven: www.ducaticlub.nl