Zoeken

Hyperpro opent 2 juli nieuw Service Center

20 juni 2011
Zaterdag 2 juli opent Hyperpro met een feestelijk openingsfeest de deuren van haar nieuwe multifunctionele gebouw. In Werkendam is door het puur Hollandse bedrijf een bedrijfspand neergezet dat de capaciteit heeft om de groei van het bedrijf de komende tijd te waarborgen.

 Hyperpro_service_center

Mocht de naam Hyperpro je niets zeggen, het bedrijf ontwikkeld, produceert en verkoopt al meer dan 18 jaar veringcomponenten als stuurdempers, schokbrekers en veren, in eigen beheer en verkoopt deze wereldwijd. In de afgelopen jaren heeft menig motorrijder de weg naar het Hyperpro Service Center al gevonden, om de fiets af te laten stellen of van nieuwe vering te voorzien.

Op 2 juli nodigt Hyperpro alle belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand. Allerlei feestelijkheden zullen plaatsvinden, zoals een spetterende stuntshow van “de Bleuk”, lezingen van Sjaak Lucassen (R1 SJAAK), rondleidingen, veel motorclubs slaan de tenten op en natuurlijk om je motorfiets een gratis vering check te geven en af te laten stellen. De dag begint om 10:00 en duurt tot zo’n 17:00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.hyperpro.com / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 0183-678867 – adres: Hyperpro, Hulsenboschstraat 26, 4251 LR, Werkendam