Zoeken

Hyperpro ontwikkelt veerpakketten voor 2013 F700GS en F800GS

28 januari 2013
Hyperpro, de Nederlandse veringspecialist, heeft voor de nieuwe BMW F700GS en F800GS een vering-pakket samengesteld. Het pakket omvat progressieve voorvork veren een complete achtershock, die volgens Hyperpro voor betere rij-eigenschappen moeten zorgen.

BMW F700GS_F800GS_Hyperpro

De Hyperpro veren moeten er volgens Hyperpro voor zorgen dat beide GS modellen een stuk beter gaan sturen, gemakkelijker bochten kunnen maken en de remweg een stuk verkorten, zelfs met passagier en/of bagage. Bovendien heeft Hyperpro verschillende veren voor beide GS'en in het gamma, waarmee de rijhoogte van de fiets flink kan worden verlaagd.

Hyperpro doet dit door toepassing van 3-traps progressieve veren, waarbij een deel zachter is dan origineel, om effectief de verlaging van rijhoogte te realiseren, een deel dat min of meer gelijk is aan standaard (maar volgens Hyperpro beter), en een deel wat harder is waardoor het doorslaan van de vering onder extreme omstandigheden wordt geëlimineerd.

De F800GS kan in stappen van -/- 20 mm en -/- 35 mm worden verlaagd, de F700GS heeft -/- 30 mm met veren en -/- 30 mm tot -/- 60 mm met een verlagingen-schokbreker.

Voor beide motoren heeft Hyperpro 3 verschillende achtershocks: een emulsie met verstelling van uitgaande demping, een volledig instelbare shock met high/low speed compressie verstelling en uiteraard als derde de shock behorend bij het BMW ESA systeem.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met je motordealer, een van de Hyperpro Service Centers of een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.