Zoeken

Honda VFR1200F: vanaf donderdag in de showroom

27 januari 2010

We hebben er lang genoeg op moeten wachten, op de nieuwe VFR1200F die volgens Honda moet worden gezien als een compleet nieuwe machine die zijn berijder maximale controle en feedback geeft. Vanaf donderdag 28 januari 2010 is dit nieuwe vlaggenschip van Honda te bewonderen bij de Honda motorfietsdealers.

Honda_VFR1200F_2010.jpg

De VFR1200F beschikt, zo beweren de gevleugelde Japanners, over een uitzonderlijke veelzijdigheid die bij motorliefhebbers zeker in de smaak zal vallen. De harmonieuze brul van de even flexibele als levendige V4-krachtbron moet herinneringen oproepen aan andere legendarische machines waarmee Honda in het verleden zo succesvol was. De nieuwe VFR1200F moet zich met een ongekend toegankelijk rijkarakter onderscheiden – zowel ten opzichte van zijn voorgangers, als van elke andere motorfiets die op dit moment op de markt is.

Concept
Tijdens de Intermot in oktober 2008 deed Honda het publiek versteld staan met het eerste V4 Concept model. De eigenzinnige styling van deze showmachine was een treffend voorbeeld van de vrijheid van denken die het designteam zich voor dit project vanaf de allereerste dag had aangemeten. En nu is deze VFR1200F te bewonderen bij de Honda dealer. Hoewel de V4-krachtbron onlosmakelijk verbonden is met de historie van Honda, overtreft deze nieuwe machine alle voorgaande modellen ruimschoots.

Leo Jegen, PR Manager van Honda Nederland, over de nieuwe Honda VFR1200F:
De nieuwe VFR1200F met nieuw V4-blok is een toegankelijke road sport. De reacties van de pers die deze V4 onlangs hebben getest zijn overweldigend. Mede door de scherpe prijsstelling bieden we een in alle opzichten zeer aantrekkelijke, nieuwe motorfiets voor veel motorliefhebbers.

Prijs
De VFR1200F staat vanaf donderdag 28 januari bij de Honda motorfietsdealers in de showroom. De adviesprijs voor deze bijzondere motorfiets is € 16.990 inclusief Combined ABS.