Zoeken

Honda prolongeert Red Riders in 2014

23 december 2013
Honda gaat ook aankomend seizoen jong talent ondersteunen in hun MX carrière. Met het Honda ‘Red Riders’ - programma worden jonge rijders op de best mogelijke manier voorbereid op hun toekomst in de klasse voor viertakt motoren.

Honda CRF150R

Afgelopen jaar is de Europese competitie van start gegaan voor 150cc viertakt motoren. Om jonge rijders een kans te geven om door te groeien naar deze Europese competitie wordt er ook in Nederland een NK 150cc 4T-competitie georganiseerd. Honda gaat in 2014 zes rijders ondersteunen en begeleiden.

De grootste talenten uit dit Red Riders programma maken kans uit te mogen komen in deze Europese competitie. Voor een bedrag van € 1000,- stelt Honda een compleet pakket beschikbaar inclusief een jaar gebruik van een CRF150RB, een onderdelenpakket, E-Z UP tent en teamaankleding.

Initiatiefnemer Honda Nederland zal in samenwerking met haar MX-dealernetwerk, zes talentvolle rijders selecteren. Honda beoogt hiermee een nieuwe generatie Nederlandse crosstalenten te ontwikkelen. Rijders van 11 tot en met 15 jaar kunnen zich vanaf heden aanmelden bij een van de officiële Honda crossdealers.

Jonge talenten die willen deelnemen aan de selectie kunnen zich tot 31 december 2013 aanmelden bij de Honda crossdealer. Vervolgens zal een selectie worden gemaakt waarbij uiteindelijk zes ‘Red Riders’ overblijven die kunnen rekenen op de ondersteuning van Honda binnen het kampioenschap.

Voor inschrijving en overige informatie kan men terecht bij de officiële Honda crossdealers:

  • Jan Heusschen MX Service VOF in Gemert
  • Mulders Motoren B.V. in Veendam
  • Heli Motors in Geldermalsen