Zoeken

Honda pakt uit op MBU 2011

17 februari 2011
Nog één week en dan is het zover, dan start in Utrecht de 2011 editie van de Motorbeurs in Utrecht. Dit jaar pakt Honda flink uit, met maar liefst zes primeurs én het debuut van de CBR600F en Crossrunner.

Honda_Crossrunner_2011

Met de Crossrunner heeft Honda een opmerkelijke primeur in huis. Opmerkelijk omdat de motor exclusief voor twee dagen naar Nederland komt en daardoor alleen op donderdag en vrijdag op de Honda stand te zien zal zijn. De Crossrunner, die naar verwachting in het voorjaar zal worden geïntroduceerd, wordt aangedreven door het welbekende V4 motorblok van de VFR800, en moet volgens Honda de perfecte mix zijn tussen een stoer uiterlijk en een flitsend stuurgedrag.

Behalve de Crossrunner zullen op de Honda stand ook de nieuwe CBR600F, CBR250R, CB600F Hornet en CB1000R te bezichtigen zijn. Daarnaast zijn uiteraard ook de twee nieuwe motorscooters, SW-T600 en SH300i op Honda’s stand aanwezig. Verder toont Honda een tweetal spectaculaire conceptmodellen, de V4 Crosstourer en de Mid Range Concept motorscooter. Verder is er op de Honda stand een speciale Honda GAS kledingshop, waar alle Honda GAS kleding te koop is.