Zoeken

Honda en Kawasaki trekken zich terug uit Talentcup 600

1 februari 2011

Met de lancering van de Talentcup 600, een standaard raceklasse om jonge coureurs een echte kans in de motorsport te bieden, leken voor het eerste in de Nederlandse motorsport geschiedenis alle Japanse merken de handen ineen geslagen te hebben. Leek, want met nog enkele maanden te gaan tot de start van de series hebben Honda en Kawasaki zich uit de Talentcup 600 teruggetrokken.

Talentcup_logo.png

Volgens een persbericht lagen fundamentele verschillen van inzicht ten grondslag aan de beslissing van zowel Honda als Kawasaki om zich terug te trekken uit dit samenwerkingsverband. Over de exacte beweegredenen wilden partijen geen uitspraken doen.

Suzuki en Yamaha hebben te kennen gegeven door te gaan met de Talent Cup 600. De rijders van Honda en Kawasaki krijgen een uitnodiging om voor de twee overgebleven merken deel te nemen aan de Talent Cup 600. Daarnaast is er door het wegvallen van Honda en Kawasaki nog voldoende extra ruimte bij Suzuki  en Yamaha voor additionele talenten die deel willen nemen aan de 2011 Talent Cup 600!

Kids on Tracks blijft als hoofdsponsor van de Talent Cup 600, ondanks deze ontwikkeling, achter het Talent Cup 600 initiatief staan en zal blijven optreden als hoofdsponsor.

Meer informatie op www.talentcup600.nl of bij de erkende Suzuki en Yamaha merkdealers.