Zoeken

Honda circuitdag Assen: nog enkele plaatsen vrij

18 mei 2012
Op donderdag 24 mei aanstaande vindt op het TT-circuit in Assen de Honda Circuitdag plaats. Onder begeleiding van professionals, kunnen ervaren en minder ervaren motorrijders het circuitgevoel beleven op het MotoGP-circuit van de TT-Assen. Een volledig verzorgde dag voor slechts €189,- incl. btw.

Honda_CBR1000RR_2012_ACT_0385

Voor deze unieke circuitdag zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Honda organiseert de dag in samenwerking met CRT (Circuit Rijvaardigheids Trainingen). Hoewel het weer in de afgelopen periode nog niet optimaal is geweest voor motorrijders zijn de vooruitzichten voor aanstaande donderdag 24 mei uitstekend. Het programma bestaat uit korte theorielessen afgewisseld met liefst vijf praktijksessies. Er zijn trainingen in verschillende categoriën, te weten ‘beginners’, ‘gevorderden’ en ‘sport’. Daarnaast zijn er ook ‘SportGridTime’-sessies.

Gratis de nieuwe CBR1000RR Fireblade testen
Ter ere van de 20e verjaardag van de Fireblade biedt Honda de deelnemers aan de circuittraining de unieke kans om hun eigen motorfiets voor één sessie om te ruilen voor een testrit op deze unieke  supersport machine.

Extra service
Als extra service staan zowel banden- als veringspecialisten de gehele dag klaar om de deelnemers bij te staan met deskundig advies. Ook kan waar nodig de vering van de eigen motorfiets worden bijgesteld.

Een kijkje in de Honda VIP-loge
Tussen de sessies door biedt Honda de deelnemers aan de circuittraining de mogelijkheid een kijkje te nemen in de exclusieve Honda VIP-loge. Een unieke mogelijkheid om te ervaren hoe een race vanuit de VIP-loge beleefd wordt tijdens een MotoGP, met uitstekend zicht op de Geert Timmerbocht.

Op de foto met de Honda ‘Umbrella Girl’
Deelnemers aan de circuitdag kunnen  kunnen gebruik maken van een leuk fotomoment met een echte Honda ‘Umbrella Girl’.

Voorts zijn diverse Honda-raceteams aanwezig en ontvangen alle deelnemers een Honda-goodybag met leuke attenties. 
Honda-rijders, maar ook rijders van andere motormerken, kunnen zich nog aanmelden via de website van CRT. De prijs voor deze volledig verzorgde dag is slechts €189,- incl btw.

Voor meer informatie en inschrijving: www.crtholland.nl.