Zoeken

Hij is weer terug: de Motorfreaks Ride-Out 2010!

16 maart 2010

We hebben 'm enkele jaren moeten missen, maar hij is dit jaar weer helemaal terug van weggeweest: de Motorfreaks Ride-Out, hét motorevent van het jaar waar sportief motorrijdend Nederland en België zijn hart kan ophalen.

Circuit_Mettet.jpg 

De dag: maandag 9 augustus
De plaats: Mettet (België)
De gebeurtenis: Motorfreaks Ride-Out!

Het is al weer vier jaar geleden dat de Motorfreaks Ride-Out werd georganiseerd, destijds twee jaar op rij op circuit in Frankrijk, te weten Folombray (2005) en Croix-en-Ternois (2006). Circuit_Mettet_Corkscrew.jpgVoor 2010 gaan we het een stuk dichter bij huis zoeken, en zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met racecracks.nl, een initiatief van ONK coureur Ferry van Rijn die destijds als Marshall al betrokken was bij de Ride-Out.

Locatie van de 2010 Motorfreaks Ride-Out is ditmaal stukken dichter bij huis gekozen, namelijk op het afgelopen week officieel in gebruik genomen Belgische circuit van Mettet dat nu al dankzij zijn hoogteverschil en vloeiende bochtencombinaties als zeer uitdagend stuurparadijs wordt gezien. Niet in de laatste plaats dankzij de Waalse 'Corkscrew-variant', die weliswaar minder stijl is dan het origineel in Laguna Seca, Californië maar qua lastigheid daar zeker niet voor onder moet doen.

Alle informatie omtrent het evenement, hoe en waar je kunt inschrijven en hoeveel het gaat kosten zal binnenkort op deze website te lezen zijn, maar zet de datum alvast vast in je agenda: maandag 9 augustus 2010.