Zoeken

HiBRA: 3 Uren van Aalsmeer op 8 september

9 augustus 2012
In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september 2012 wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de elfde achtereenvolgende keer het motorsportevenement HiBRA georganiseerd. Na het succesvolle jubileum in 2011 staan ook dit jaar de 3 Uur van Aalsmeer op het programma. Een klassieke langeafstandsrace die op zaterdagavond 8 september wordt verreden van 19.30 tot 22.30 uur.

Hibra

HiBRA heeft na tien jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorliefhebbers trekt. Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer genieten zij op zondag 9 september van spectaculaire demonstraties en races met historische motoren, die worden verreden door het Classic Racing Team en special guests.

Na het succes van de eerste editie van de 3 Uur van Aalsmeer wordt op zaterdag 8 september in samenwerking met de SAM weer een langeafstandsrace verreden van 19.30 uur tot 22.30 uur. Spektakel met pitsstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden.
Met het jubileum van 10 jaar HiBRA achter de rug wordt HiBRA2012 op zaterdag 8 september en zondag 9 september weer een prachtig motorsport evenement dat de komende maanden verder wordt ingevuld. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven.