Zoeken

Herman de Boer nieuwe voorzitter RAI Vereniging afdeling Tweewielers

19 maart 2012
Sinds 7 maart jl. is Herman de Boer benoemd tot nieuwe voorzitter van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers. De Boer, al enige jaren actief als bestuurslid binnen dezelfde afdeling, volgt Erik Oberink op.

Herman_de_Boer

RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers behartigt de belangen van zowel importeurs van motoren, motorscooters, brom- en  snorfietsen als van importeurs, grossiers en producenten van de daarbij behorende accessoires zoals banden, helmen, kleding, olie- en smeermiddelen, onderdelen, werkplaatsinrichting en –gereedschappen. De afdeling is één van de vijf afdelingen van RAI Vereniging, de branche vereniging van fabrikanten en importeurs van wegvervoermiddelen.

De Boer (1959) is co-owner van Pinlock, producent van innovatieve anticondens systemen voor onder andere motorhelmen en van Area202 Innovation BV, leverancier van sportscams en daardoor goedbekend in de gemotoriseerde tweewielerbranche. Verder is Herman de Boer voorzitter van de RvC van IASO backup technology BV en bestuurslid van ID-NL innovations. Het bestuur van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers is tot deze keuze gekomen vanwege de relatieve onafhankelijkheid van De Boer van een motor, bromfiets of snorfietsmerk en zijn ruime ervaring met en sterke hang naar innovatie. Twee kenmerken die de GT-sector in deze tijd goed van dienst kunnen zijn