Zoeken

Harley lanceert kledingsite

5 mei 2010

Harley-Davidson heeft een website gelanceerd voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika die gewijd is aan al haar MotorClothes collecties. Via deze nieuwe meertalige website is het uitgebreide aanbod vrijetijds- en rijkleding van het iconische merk nu voor een nog breder publiek toegankelijk. 

Harley_motorclothes_website.jpg

Op de nieuwe website is door het samenstellen van een 'wishlist' het gemakkelijk je favoriete Harley-Davidson kleding te bekijken en uit te kiezen. Dankzij de speciale zoomfunctie kan het kleinste detail van de kleding worden bekeken, van de stof tot de unieke design features. De omvangrijke lifestyle fotogalerij op de website geeft op subtiele wijze aan wat de uitstraling is van desbetreffende collectie.

De nieuwe website is beschikbaar in de talen Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans en biedt informatie over elk aspect van het aanbod Harley-Davidson MotorClothes. Zowel de rijke geschiedenis en topkwaliteit van de kleding als foto’s en detailbeelden van de nieuwste collecties staan online, zodat de talrijke kledingcollecties vanuit huis kunnen worden bekeken.
 
Via veelvuldige zoekfuncties kan er snel en gemakkelijk naar elk product worden gezocht worden. Diverse individuele producten kunnen ook gevonden worden aan de hand van hun populariteit. Wanneer men zoekt naar een specifiek item, kan er gericht gezocht worden door aanverwante producten te bekijken. De site beschikt ook over de welbekende dealerlocator, zodat de dichtstbijzijnde Harley-Davidson Dealer gemakkelijk te vinden is.