Zoeken

Harley-Davidson komt naar je toe deze lente

2 april 2013
Harley-Davidson introduceert ter gelegenheid van zijn 110-jarig bestaan de Harley-Davidson Experience Truck, genaamd Harley-Davidson On Tour. Deze uitklapbare trailer rijdt langs dealers in Nederland, België en Luxemburg en moet bezoekers een onvergetelijke Harley-ervaring bieden.

Harley Tour_Truck

De rijke geschiedenis van het iconische merk, de diverse kleding- en merchandisecollecties en de mogelijkheid het ultieme Harley-gevoel te ervaren, ook als ben je niet in het bezit van een motorrijbewijs. Dat is in een notendop de Harley-Davidson Experience Truck. Het Harley-Davidson On Tour-concept biedt volgens Harley een bijzondere ervaring voor iedereen: van jong tot oud, man en vrouw en van doorgewinterde motorrijder tot iemand die nog nooit op een motor heeft gezeten.

Bij de dealers in de Benelux en verschillende nationale events kom je op een laagdrempelige manier alles te weten over het merk met zijn rijke historie en het gevoel van vrijheid dat onlosmakelijk is verbonden aan Harley-Davidson. Deze geschiedenis is in de truck te bekijken aan de hand van een tijdlijn met alle belangrijke Harley-Davidson-gebeurtenissen. Binnenin en buiten de truck is van alles te beleven, waarmee een 360°-ervaring wordt gecreëerd.

Martin Mulder, Country Manager Benelux bij Harley-Davidson:
Als we in de afgelopen 110 jaar één ding hebben bewezen, dan is het wel dat Harley-Davidson meer is dan alleen maar motorfietsen. Het is een levensstijl. Deze boodschap willen we graag delen met een groot publiek. Onze Harley-Davidson On Tour is daarvoor het ideale middel. We heten iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met 110 jaar Harley-Davidson. Ervaar ons merk op een manier die niet eerder is vertoond en ontdek waar Harley-Davidson voor staat en hoe het bij jouw levensstijl kan passen.

Bezoekers zijn vanaf april 2013 welkom bij de verschillende dealers in de Benelux, wanneer de truck een dealer in de buurt aandoet. Ze hoeven zich niet vooraf aan te melden. Meer informatie over waar de Harley-Davidson Experience Truck te vinden is, vind je binnenkort op www.facebook.com/harleydavidsonbenelux.