Zoeken

H-D Point verhuist van Leeuwarden naar Drachten

5 april 2012
Na elf jaar gevestigd te zijn geweest in Leeuwarden heeft Freerk van der Goot zijn Authorized Harley-Davidson Dealership nu verhuisd naar de Dopplerlaan in Drachten. Er is voor Drachten gekozen omdat het een mooie centrale locatie is om de provincies Friesland, Groningen en het noordelijke deel van Drenthe te bedienen.

H-D_Point

Het pand betreft een zichtlocatie aan de A7 met meerdere verdiepingen en is ingericht met een moderne werkplaats en een splinternieuwe showroom waarbij de motoren op verhogingen voor de ramen staan te pronken. Ook de ruime collecties van de kledingshop, de accessoires en onderdelen hebben op de eerste verdieping een mooie ruimte gekregen.

De kelder zal voor winteropslag van motoren gebruikt worden en verder is er om het pand heen rekening gehouden met genoeg ruimte om motoren te stallen en evenementen te houden. Het betreft een complete Harley-beleving waar Freerk van der Goot dan ook meer dan trots op is.

De officiële opening van het pand in Drachten vindt plaats op zaterdag 21 april 2012. Om 12.00 uur is men van harte welkom om de ceremonie bij te wonen. Vervolgens kan men de gehele dag genieten van muziek, eten en drinken, aanbiedingen, demonstraties en nog veel meer.