Zoeken

Groot openingsweekend bij Big Rivers Harley

3 februari 2010

Men zegt altijd dat een kredietcrisis de beste tijd is om te investeren. Bij Authorized Dealer Big-Rivers Harley-Davidson wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de bouw en inrichting van het gloednieuwe pand in Heteren langs de A50.

Albert_van_der_Steen.jpg

De Grand Opening op 27 en 28 februari belooft een groot feest te worden. Er zal van alles te doen zijn, voor jong en oud. Een Photo Shoot ‘You on a Harley’, Movie Corner waarin films over Harley-Davidson worden getoond, prijsuitreikingen, aankomst van ‘The Rider of the Big-Rivers’, voorstelling van de 2010 modellen, Live Music en nog veel meer. Het grote openingsweekend was eerder gepland op 13 en 14 februari, door de barre weersomstandigheden is dit echter twee weken vertraagd naar 27 en 28 februari.

Albert van der Steen, de enthousiaste en trotse Dealer Principal legt uit:
Koning Winter heerst onontkoombaar. Het gaat absoluut goed komen. Alleen door het slechte weer hebben wij de oorspronkelijke openingsplanning helaas moeten aanpassen. Ons gebouw, aan de Muskushouwsestraat 32, te Heteren ter hoogte van Arnhem aan de A50, is echter zo goed als gereed en ingericht.

Dit nieuwe dealership voor de regio Gelderland opent in het weekend op 13 februari al wel zijn deuren voor alle Harley en Buell fans.

Nogmaals Albert:
Vanfa de eerste week van februari kunnen de klanten gebruik maken van onze haal- & brengservice. De werkplaats is dan al operatief voor het maken van afspraken voor service en onderhoud. Voor de laatste informatie kan iedereen ook op onze website kijken.

U kunt ook al kennis maken met het Big-Rivers Team tijdens de Motorbeurs in Utrecht van 18 t/m 21 februari. Zij zullen aanwezig zijn op de stand van Harley-Davidson in hal 12.

Kijk voor meer informatie op: www.big-riversharley-davidson.nl