Zoeken

GhostRider geeft 500 pk Turo Busa weg via loterij

9 januari 2012
Altijd al een vet snelle fiets willen hebben, maar niet genoeg geld om er een te kopen? De Zweedse stuntrijder GhostRider, die we kennen van z'n spectaculaire video's, gaat zijn 500 pk sterke Suzuki Hayabusa Turbo via een loterij weggeven. Voor de prijs van € 25 per lot heb je een kans van 1 op 1.250 om deze motor te winnen.

GhostRider_Hayabusa

De naam GhostRider zal voor de meesten geen toelichting meer behoeven. De dappere zweed werd bekend om zijn sensationele video's waar hij de Zweede politie flink uitdaagde. Ghostrider deed voor zijn film GhostRider 3 Nederland aan om binnen notime van Den Haag naar Amsterdam te knallen, via de A12 en A2.

Al in 2008 ging het GhostRider team overleggen wat er met de roemruchte van turbo voorziene 500 pk sterke Suzuki Hayabusa moest gebeuren als het tijd was voor wat nieuws. Omdat verkopen aan een rijke stinkerd waarschijnlijk zou betekenen dat de motor nooit meer op straat zou komen werd besloten een loterij te organiseren om de gewone motorliefhebber een kans te geven deze unieke motorfiets te winnen.

Meer info: Ghostridermovie.net