Zoeken

Garmin zoekt 50 testers voor VIRB Elite actioncamera

1 mei 2014
Om de VIRB Elite wat meer onder de aandacht te krijgen heeft Garmin een grootschalig testprogramma gekoppeld aan de marktintroductie van de nieuwe actioncamera. Na een wervingsperiode zullen 50 mensen worden geselecteerd die de VIRB Elite om te testen ter beschikking wordt gesteld.

Garmin VIRB Elite

De VIRB camera is ontwikkeld om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken, van skateboarden tot mountainbiken en van paragliden tot kitesurfen. En niet te vergeten motorrijden natuurlijk. Om de test zo representatief mogelijk te maken wil Garmin alle gebruikersgroepen in staat stellen om deze camera uitgebreid te testen.

Op de speciaal daarvoor gelanceerde website www.trygarminvirb.com kun je in de maand mei jezelf opgeven als testrijder. Na de wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde officiële testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video's te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma.

Als tester moet je feedback geven over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware (VIRB Edit). Het programma gaat een aantal maanden lopen, om de vooruitgang die door de testers wordt geboekt te kunnen volgen.

Meer informatie: www.trygarminvirb.com