Zoeken

Frans Verhoeven start nieuwe serie off-road training

10 mei 2013
Offroad rijder en Dakar deelnemer Frans Verhoeven is een nieuwe serie off-road trainingen gestart. Bij de trainingen worden niet alleen de basisbeginselen van off-road rijden bijgebracht, maar kunnen ervaren rijders hun techniek bij laten schaven.

Yamaha 2013_WR450F

Onder leiding van Nederlands meest getalenteerde off-road rijder en Dakar deelnemer Frans Verhoeven krijgen deelnemers aan de FV Off-Road Training dit voorjaar op professionele wijze allerlei handige “tips & tricks” voor het rijden buiten de gebaande paden. Niet voor niets is zijn bijnaam ‘Tricky’ Frans Verhoeven.

Bij de off-road trainingen leert men niet alleen de basisbeginselen van het off-road rijden, maar ook een betere beheersing van de off-road motor op onverharde wegen. Als men al over de basisbeginselen beschikt, gaat Frans Verhoeven een stap verder door de techniek bij te schaven en de grenzen te verleggen! Uiteraard zullen de technieken die Frans tijdens het rijden van Le Dakar toepast ook aan bod komen.

Yamaha WR450F 2013
In samenwerking met Yamaha Motor Nederland en BikeXperience bestaat de mogelijkheid om tijdens de off-road training een spiksplinternieuwe WR450F 2013 te rijden. De FV off-road training kost € 295, inclusief WR450F, brandstof en een lunch. KNMV leden bestalen een speciale prijs van € 250.

Meer informatie over de trainingen vind je op www.motox.nl of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .