Zoeken

European Suzuki Days: 10-11 september Assen

14 februari 2010

Is in mei het nieuwe Belgische circuit Mettet toneel, op vrijdag 10 en zaterdag 11 september is het legendarische TT Circuit Assen hét motorparadijs voor iedere sportieve Suzuki rijder tijdens de European Suzuki Days. De mogelijkheid voor Suzuki rijders om onder begeleiding van ervaren instructeurs de ultieme Supersport ervaring op het heilige asfalt te beleven.

European_Suzuki_Days.jpg

Beide dagen zullen beginnen met een uitgebreide briefing, waarna onder begeleiding van de professionele marshalls van EYBIS je in vijf sessies van 20 minuten de fijne kneepjes van het circuit-rijden kunt ervaren. Beide dagen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren motorrijder. Voor de beginnende circuitrijder is er intensieve begeleiding, de ervaren motorrijders kunnen vrij rijden.

Tussen de sessies door is er van alles te beleven in de paddock van het circuit en uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Voor de technische ondersteuning zal Hoegee Suzuki Tuning aanwezig zijn, hier kunt u tevens terecht voor meer informatie over de tuningsmogelijkheden van uw Suzuki. Tot slot is er voor iedere deelnemer een leuke attentie.

De Europeans Suzuki Days in Assen maken deel uit van een totaalprogramma van 26 Suzuki circuitdagen op 10 verschillende circuits in 9 landen door heel Europa. Hierbij worden naast Assen ook andere schitterende circuits aangedaan zoals o.a. Mettet, Hockenheim, Magny-Cours, Brno, Jerez en Portimao. Inschrijven voor deze circuits is voor iedereen mogelijk.

Inschrijven voor de European Suzuki Days in Assen of op één van de andere circuits kan simpel via  www.europeansuzukidays.com. De kosten voor deze unieke circuit-ervaring in Assen zijn € 215,- voor de vrijdag en € 225,- voor de zaterdag. Op deze website kunt je ook terecht voor meer informatie en het laatste nieuws.