Zoeken

Endurotuntours: Enduro knallen in Zuid-Frankrijk

1 maart 2012
De komende maand nog een paar vrije dagen in het verschiet, en wil je eens wat anders dan met je enduro door de acherhoek knallen? De Duitse reisorganisatie Endurofuntours biedt dan uitkomst met een vijfdaagse tour dwars door de Ardeche begin april.

IMG_1044

Met rotsachtige maar altijd groene Garrigue in het zuiden, over oude en steden ezelpaden dwars door het heuvelachtige landschap, de uitlopers van de Cevennen met puinpaden tot 1000 meter hoogte in het westen, het bekende dal van de Ardeche in het oosten en de wijnstreek in het noorden moet de uitvalsbasis voor deze vijfdaagse vakantie een waar walhalla voor offroad rijders zijn.

Enige basiservaring voor het rijden op rotsachtige ondergrond is wel zo handig wil je deze trip kunnen volbrengen. Overbodig te vertellen dat het tevens wel zo handig is je banden hier op af te stemmen.  Naast rijden dwars door dit prachtige gebied worden tevens pittoreske plaatsen aangedaan, zodat je ook nog eens een beetje Zuid-Franse cultuur kunt snuiven.

IMG_1024IMG_0950
P1000785

De Andeche tour omvat vijf volle dagen enduro rijden, inclusief overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt, een volgens de organisatie bovengemiddeld vijfgangenmenu ’s avonds met overwegend verse streekproducten en gratis tafelwijn en een welkomsgeschenk. Kosten voor deze unieke ervaring zijn € 798,00, meer informatie is te lezen op de website van endurofuntours.