Zoeken

Ducati Zaltbommel opent nieuwe showroom 19-20 mei

29 april 2012
Op zaterdag 19 en zondag 20 mei opent Ducati Zaltbommel officieel de nieuwe showroom van ruim 500 m2. De Ducati Store in Zaltbommel is volledig gewijd aan het merk Ducati en de nieuwe showroom zal de kenmerkende sfeer en passie van Ducati uitstralen. 

Ducati_Zaltbommel

Hans van der Heijden jr, eigenaar van Ducati Zaltbommel: 
De uitbreiding van de Ducati Store was een lang gekoesterde wens van mijn vrouw Barbara en mij. De oude showroom was gewoon te klein om lekker te kunnen ondernemen. Wij willen onze klanten een totale Ducati beleving geven en dat ging gewoon niet op de vierkante meters die wij hadden.Ducati heeft naast mooie nieuwe modellen ook een fantastische kledingcollectie, leuke merchandising en prachtige accessoires. Dat alles moet de ruimte krijgen om gezien te worden.

Robert van Zalinge, Sales Manager Nederland bij Ducati North Europe vervolgt:
Voor Ducati is de nieuwe showroom van Ducati Zaltbommel het perfecte voorbeeld van de sterke positie die het merk inneemt in de huidige markt. Door schitterende nieuwe modellen te lanceren zoals de recente Multistrada, de Diavel en dit jaar de nieuwe 1199 Panigale en Streetfighter 848, biedt Ducati de dealers een kans om hun verkopen te laten groeien en investeringen zoals deze prachtige nieuwe showroom mogelijk te maken.