Zoeken

Ducati Village tijdens TT Assen uitgebreid

21 maart 2012
Voor het tweede jaar heeft Ducati haar eigen Ducati Village tijdens de TT van Assen. In tegenstelling tot vorig jaar is de Ducati Village niet alleen tijdens de racedag, maar ook op vrijdag voor het publiek geopend.

Ducati_Grandstand

De Ducati village is gelegen op een afgesloten deel van de paddock op het einde van de Veenslang, met zich op de Ruskenhoek. Toegang tot deze exclusieve beleving van de TT is beperkt tot Ducati MotoGP tickethouders en biedt naast toegang tot het besloten deel van de paddock een exclusieve parking bij de Ducati Village voor Ducati motoren, een eigen zitplaats op de Ducati Grandstand met uitzicht op een grote videowall, een exclusief Ducati MotoGP pakket met o.a. een t-shirt als aandenken en een Hospitality unit met eetgelegenheid en overige voorzieningen.

De Ducati Village ticket op de website van Ducati te bestellen en kost € 139,00 per persoon voor zaterdag 30 juni. Extra tickets voor vrijdag 29 juni kosten € 37,50, maar zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met de kaart voor de wedstrijddag. DOC leden krijgen 10% korting op beide tickets.

Mocht dit boven je budget zijn, hou dan deze website in de gaten. Wij hebben een tweetal van deze zeer exclusieve kaarten weten te bemachtigen en zullen deze ter zijner tijd gaan weggeven.

Meer info: Ducati.nl