Zoeken

Ducati Village keert terug naar WK Superbike Assen

16 februari 2013
Na enkele jaren afwezigheid is Ducati weer officieel terug in het WK Superbike - via het Belgische Alstare Team, en daarmee keert ook de traditionele Ducati Village terug tijdens het WK Superbike in Assen. De Ducati Village wordt - net als voorheen - opgezet door Ducati North Europe in samenwerking met de Ducati Club Nederland.

Ducati Alstare

Het laatste weekend van april zal het TT circuit toneel zijn van de 3e ronde van het WK Superbike, waar dit jaar Ducati zijn rentree zal gaan maken met het Ducati Alstare Team en Carlos Checa en Ayrton Badovini als coureurs. Reden voor Ducati North Europe om de Ducati Village weer uit de kast te halen, om Ducatisten op een exclusieve wijze te laten genieten van het donderend spektakel op de Drentse hei.

De Ducati Village is gelegen op een afgesloten deel van de hospitality paddock met zicht op de Geert Timmer bocht. Vanaf de Ducati tribune heb je zicht op de videowall naast de tribune, waardoor je niets van de actie hoeft te missen. Uiteraard heb je ook toegang tot de paddock - en daarmee een kans de coureurs tegen het lijf te lopen, en mag je je Duc op de speciale Ducati parking bij de Ducati Village parkeren.

Voor € 119 per persoon ontvang je een exclusieve paddockkaart waarmee je drie dagen lang van alle WK Superbike actie kunt genieten. Voor dat geld krijg je naast de toegangskaart een speciaal Ducati pakket met onder andere een t-shirt, is er de hele dag gratis koffie en krijg je een consumptiebon voor een luxe sandwich. Ook is er een bewaakte garderobe voor al je motorspullen.

De prijs van al dit moois bedraagt zoals gezegd € 119. Leden van de Desmo Owners Club krijgen een tienje korting op de prijs, terwijl kinderen tot en met 15 jaar slechts een tientje hoeven te betalen. Inschrijven kan via de website www.ducati.nl.