Zoeken

Ducati Track Days 2010: programma uitgebreid

15 maart 2010

Kredietcrisis of niet, circuitdagen zijn nog steeds ongekend populair, vooral op het heilige Drentse asfalt. Zo heeft Ducati haar jaarlijkse Track Days voor 2010 uitgebreid met het roemruchte TT circuit.

Ducati_1098R.jpg

Zondag 16 mei - Ducati Day Spa-Francorchamps
Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps bij onze Zuiderburen organiseert Ducati North Europe haar jaarlijkse Ducati Day. Inschrijven kan voor zowel vrij rijden als de Ducati Bikers School.

Tijdens het vrij rijden is het mogelijk maar liefst 5 sessies van 25 minuten zonder begeleiding over het circuit te knallen. Inschrijven kan voor drie categorien: beginners, gevorderden en experts. Prijs voor het vrij rijden is € 219,-

Heb je nog nooit op een circuit gereden, of wil je gewoon meer begeleiding, dan kun je inschrijven voor de Bikers School. Je krijgt dan 4 sessies van 25 minuten, waarbij iedere sessie vooraf wordt gegaan door een theoretische briefing en wordt je door professionele coureurs begeleid. Prijs voor de Bikers School is € 299,-

Dinsdag 1 juni - Ducati Day Assen
Hoewel het circuit deze eeuw nog een flinke facelift heeft gehad heeft het zeker net zo veel, zo niet meer historie dan Spa. Jaarlijks is de Drentse heide toneel voor het WK Superbike, en de laatste zaterdag in juni wordt traditioneel de Dutch TT verreden.

In samenwerking met CRT Holland organiseert Ducati op 1 juni de Ducati Day. Gereden wordt op vier verschillende niveaus: te weten minder ervaren, ervaren, sportrijders en sportgridtime. Elke groep heeft de mogelijkheid 5 sessies van 20 minuten te rijden. Prijs voor de Ducati Day op Assen is € 215,- ongeacht het niveau.

Inschrijven voor de Ducati Day Spa-Francorchamps kan bij bikersdays, voor de Assener circuitdag kun je terecht bij de CRT.