Zoeken

Ducati MotoGP Grandstand 2011

17 maart 2011
Sinds 2003 hebben een aantal van ’s werelds meest legendarische race circuits de unieke atmosfeer van de beroemde Ducati Grandstands kunnen ervaren. 2011 ziet er naar uit het beste jaar ooit te worden, de tickets voor het eerste evenement van het seizoen in Jerez, Spanje op 3 april, worden nu al verkocht.

Ducati_Grandstands_2011

Ducati begon in 2003 met haar avontuurlijke stap in de MotoGP en sindsdien is de passie, de support en het enthousiasme van de Ducatisti van over de hele wereld, er altijd geweest voor het Ducati MotoGP Team. De Ducati Grandstand is een simpele maar toch perfecte manier om elke race te volgen, omgeven door de warme en magische sfeer van de meest gepassioneerde fans van de sport.

Terwijl de race in Qatar op 20 maart het begin is van een spannend en bloedstollende seizoen, met Valentino Rossi’s Ducati debuut naast teamgenoot Nicky Hayden, zal op 3 april in Jerez, Spanje pas de eerste Ducati Grandstand van 2011 worden opgezet. Fans van het Ducati MotoGP Team kunnen hun helden zien vanaf de geheel rode Grandstand, welke wordt geplaatst op het punt T8, een van de spannendste punten op het circuit van Jerez.

Als toevoeging op de voordelen, zoals gereserveerde parkeerplekken, opslagmogelijkheden voor motorkleding en een gift bag, biedt Ducati de fans de mogelijkheid om de spanning van de MotoGP live te beleven. Daarnaast biedt Ducati de fans de kans om een actieve rol in het evenement in te nemen, dit is opgezet door de Desmodromiclub uit Rome met behulp van de eventpartners: Puma en de Emilia Romagan Region’s Motor Valley.

Meer informatie: Ducati.com