Zoeken

Ducati Grandstand tijdens Dutch TT

30 maart 2011
Ducati komt tijdens de TT van Assen van 25 juni 2011 met een eigen Ducati Village, een unieke manier om de MotoGP te beleven en samen met andere Ducatisten Ducati MotoGP coureurs Valentino Rossi en Nicky Hayden te supporten.

Tribuna_Ducati_2011

De Ducati village is gelegen op een afgesloten deel van de paddock op het einde van de Veenslang, met zich op de Ruskenhoek. Toegang tot deze exclusieve beleving van de TT is beperkt tot Ducati MotoGP tickethouders en biedt op de wedstrijddag naast toegang tot het besloten deel van de paddock een exclusieve parking bij de Ducati Village voor Ducati motoren, een eigen zitplaats op de Ducati Grandstand met uitzicht op een grote videowall, een exclusief Ducati MotoGP pakket met o.a. een t-shirt als aandenken en een Hospitality unit met eetgelegenheid en overige voorzieningen.

U kunt deelnemen aan dit evenement voor het bedrag van € 150,00 per toegangskaart. Dat mag misschien een fors bedrag zijn, maar daar krijg je volgens Ducati wel een unieke ervaring voor terug. Meer informatie en inschrijven: www.ducati.nl.