Zoeken

Ducati dealer Moto Puro in Nuenen opent deuren

16 maart 2011
Afgelopen weekend, 12 en 13 maart, heeft onder grote motorische belangstelling Moto Puro in Nuenen haar deuren geopend. Moto Puro is een nieuwe officiële Ducati dealer voor Zuid Oost Nederland  en is gevestigd aan de Gulberg 45A op industrieterrein Eeneind II.

Motopuro_logoNa ruim twee maanden verbouwen van zowel het in als exterieur konden de genodigden op vrijdag avond voor het eerst kennis maken met de complete beleving van een klein stukje Italië in Nuenen. Op de showroomvloer kon de gehele Ducati modellen lijn bewonderd worden inclusief enkele reeds totaal verbouwde specials. Het pand met de strakke design uitstalling voor de kleding en colectablles, is doordacht opgezet en moet met de zwarte doorlopende vloer tot in de ruime koffiehoek  en werkplaats een warm gevoel geven.

Op zaterdag morgen mochten eindelijk de klanten en “de Ducatisti” Moto Puro komen beleven aan de Gulberg. Veel bezoekers namen van de gelegenheid gebruik om op een van de negen demo motoren, waaronder de nieuwe Diavel, een proefrit te maken. Op zondag was het ondanks het iets mindere weer zowaar nog drukker met aan en afrijdende motoren. Tijdens het beluisteren van de open race uitlaten van drie DesmosediciRR MotoGP racers in de showroom werd de espresso en de pizza uitvoerig getest. Ook de uitstalling van de diverse race Ducati’s uitkomend in onder andere de befaamde 3D-cup konden op heel wat belangstelling rekenen. De coureurs uitkomend voor Moto Puro het aankomende race seizoen waren ter plaatse om tekst en uitleg te geven.