Zoeken

Doe een Wens Stichting doet oproep aan alle motorrijders

1 februari 2010

Om de wens van een zestienjarige meid met een levensbedreigende ziekte, die helemaal weg is van motoren en motorrijden, te willen vervullen doet de Doe een Wens Stichting een oproep aan alle motorrijders van Nederland (en daarbuiten).

Doe_een_Wens_logo.jpg

Plan van de wensvervuller van de Doe een Wens Stichting is om met een zo groot mogelijke stoet motorrijders van Groningen naar het TT circuit van Assen te rijden, waarbij de 16-jarige meid en haar familie in een limousine zullen meerijden. De Stichting hoopt op een bijzondere stoet met vooral heel veel motoren, de limousine en de politiebegeleiding.

De speciale dag zal plaatsvinden op 5 maart, waar de motorrijders om 13:15 uur op de Ossenmarkt in Groningen aanwezig moeten zijn. Het wensgezelschap zal volgens planning rond die tijd op het plein arriveren, waarna ze nog even tijd hebben alle aanwezige motoren te bekijken voordat het in colonne onder politiebegeleiding richting TT circuit gaat. Het heilige asfalt van het TT circuit zal vervolgens toneel zijn voor een fotoshoot met de gehele groep motoren, de dame in kwestie en -als klap op de vuurpijl- een heel speciale motorfiets, de Yamaha M1 machine van Valentino Rossi.

Mocht je aan invulling aan deze wens willen geven, het verzamelpunt is Ossenmarkt 3, 9712 NZ te Groningen. Uiteraard krijgen alle deelnemende motorijders op het TT circuit wat te drinken aangeboden. En een gouden glimlach van een 16-jarige meid en haar familie.

Stoet_motorrijders.jpg

Naast de fotoshoot, die op de cover van een welbekend motorblad voor échte motormannen en vrouwen zal verschijnen, zullen wij ook uitgebreid aandacht gaan besteden aan dit schitterende initiatief van de Doe een Wens Stichting.