Zoeken

Dief steelt motor van slachtoffer ongeval

8 augustus 2012
Het zal je maar gebeuren. Een motorrijder uit het Britse Bristol werd van zijn Kawasaki ZX-6R beroofd nadat hij als gevolg van een ongeval gewond op straat lag. Een bijstander deed net alsof hij een goede Samaritaan wilde zijn door de motor aan de kant te zetten, maar ging er met de machine vandoor.

Kawasaki_ZX-6R

De 35-jarige Glen Hawkins reed in het centrum van Bristol toen hij in aanvaring kwam met een overstekende fietser. Hawkins gleed met zijn ZX-6R onderuit en liep daarbij een gebroken sleutelbeen, twee gekneusde ribben en een geperforeerde long op, waarvoor hij 5 dagen in het ziekenhuis moest verblijven.

Enkele seconden na de crash pretendeerde een voorbijganger te helpen door de motor aan de kant te zetten, maar stapte op de fiets, ging er als een speer vandoor en liet het slachtoffer hulpeloos achter. Vanuit het ziekenhuis verklaarde het slachtoffer behoorlijk geïrriteerd te zijn, om het lichtjes uit te drukken. "Als ik hem te pakken had gehad, dan had hij hier nu naast mij in het ziekenhuis gelegen. Nu wil ik alleen maar mijn motor terug."

Volgens een woordvoerder van de politie wordt het incident ernstig serieus genomen. Een intensieve zoektocht in de omgeving door agenten ter plekke heeft niets opgeleverd, de politie hoopt nu door bestudering van de CCTV beelden de dief te kunnen identificeren.

Bron: Daily Mail