Zoeken

Circuittrainingen Trackdays4all Val de Vienne en Cartagena

26 november 2013
Ook 's winters hoef je als circuitrijder niet thuis te blijven en tot vervelens toe je motor te poetsen. Ga gewoon naar het buitenland! Trackdays4all heeft daar meerdere aanbiedingen voor, waaronder een compleet verzorgd pakket naar Cartagena van 9-11 januari en Val de Vienne van 24-27 maart.

Trackdays4all-Dream-Team

Trackdays4all zit ook in de overwinterperiode niet stil en biedt voor de lange wachttijd tot de zomer weer begint een aantal afkickreisjes. Of trainingsdagen, korte vakanties, hoe je het maar wilt noemen. Belangrijkste is dat er gewoon gas gegeven kan worden! En om het af te maken krijg je daar aangenaam weer en een paar dagen van huis bij.

Cartagena overview

Van 9 tot 11 januari landt het complete circus op Cartagena, een circuit dat ook gebruikt wordt door SBK en IDM teams, om maar wat te noemen. Het is een knap technische en uitdagende baan, precies wat je nodig hebt om aan je techniek te werken. Maar gewoon knallen kan natuurlijk ook heel goed. Drie dagen circuittijd kost je € 399,-, als je vóór 1 december boekt zelfs nog eens vijftig euro minder. Daarnaast kan Trackdays4all je ook de vlucht, hotel en desgewenst een huurauto bieden en uiteraard ook het vervoer van je motor.  Kijk hier voor alle mogelijkheden en prijzen.

Van 24 tot en met 27 maart wordt dit nog eens herhaald op Val de Vienne. Hier biedt de organisatie eenzelfde service, maar omdat het circuit een dstuk dichterbij ligt zijn er nog veel meer opties. De goedkoopste is een tweedaagse circuitsessie voor € 285,- (vroeg boeken krijgt vier tientjes korting) maar kan eenvoudig uitgebreid worden tot vier dagen. Overnachten kan op het circuit of in de buurt, de pitboxen zijn eveneens te huur (voor € 90,-) en voorzien van wifi, televisie en uiteraard afsluitbare deuren. Voor meer informatie en tarieven kun je hier kijken.

DSC 5405-096-Large1