Zoeken

Circuitaanbieding 2010 Yamaha R6 en R1

15 november 2010

Of het is om Yamaha coureurs een handje op weg te helpen of om de voorraad 2010 modellen weg te werken laten we in het midden, maar Yamaha heeft een aantrekkelijk aanbod voor haar 2010 YZF-R6 en YZF-R1 om in 2011 mee te gaan racen.

Jeremy_Guarnoni_Yamaha_R6.jpg

Of je er mee gaat racen of er gewoon circuitdagen mee wilt gaan rijden maakt niet uit, zolang je de motor aan voor circuitgebruik zult inzetten kun je gebruik maken van Yamaha's aanbod op de 2010 supersport machines. De niet-gekentekende fietsen zijn vrij van BPM, waardoor de YZF-R1 voor € 11.000 (excl. B.T.W.) en de YZF-R6 voor € 8.300 (excl. B.T.W.) kan worden aangeboden.

In ruil voor dit aanbod vraagt Yamaha twee Yamaha badges op het racepak en het Yamaha stemvork logo mee te nemen in alle andere uitingen, zoals websites en nieuwsbrieven. Verder is hetéén jaar lang niet toegestaan de motor op kenteken te zetten of te exporteren.  Naast de motoren heeft Yamaha ook nog een uitgebreide lijst met raceonderdelen, van race-nokkenassen tot een chassis protectorset, die via elke Yamaha dealer te bestellen zijn.