Zoeken

Chromeburner verhuist naar 3500 m2 pand Nieuwkuijk

23 januari 2019
ChromeBurner, naar eigen zeggen de grootste motorkledingwinkel en -webshop van Nederland, verhuist naar een nieuwe locatie in Nieuwkuijk. Medio februari gaat de nieuwe winkel aan de A59 tussen Waalwijk en Den Bosch open voor het publiek.

De nieuwe vestiging is doorslaggevend voor ChromeBurner om de grootste en beste motorkledingspecialist van Europa te worden. Met deze verhuizing gaat ChromeBurner naar ruim 3.500 m2 aan kantoor-, winkel- en magazijnoppervlakte, waarbij er nog uitbreidingsmogelijkheden zijn voor de toekomst. 

Eigenaar Rob Hannink kijkt uit naar de verhuizing: 
“Het nieuwe pand is een nieuwe fase voor ons bedrijf. We zijn in Waalwijk in alle aspecten volledig uit ons jasje gegroeid. Er is nu te weinig ruimte voor voorraad en productpresentatie en de werknemers zitten bij elkaar op de lip. De nieuwe locatie zal voor iedereen een hoop lucht geven en is veel beter bereikbaar voor onze klanten.”. 

De nieuwe winkel zal naadloos aansluiten op de ervaring die ChromeBurner haar klanten wil laten beleven: het Walhalla voor iedere motorrijder met het ruimste aanbod en professioneel advies voor de aanschaf van motorkleding, -helmen en -accessoires.

Het nieuwe adres van ChromeBurner wordt de Touwslager 10 in Nieuwkuijk, aan bedrijvenpark Het Hoog. Vanaf medio februari gaat de winkel open voor het publiek, voor zaterdag 16 maart staat de feestelijke opening gepland als aftrap van het nieuwe motorseizoen.