Zoeken

Brembo lanceert Motorcycle Brake Configurator

26 februari 2014
Brembo heeft een online modulator gelanceerd, waarmee volgens de Italianen de complete range van Brembo en Marchesini producten nog slechts een muisklik verwijderd is. In de database van de modulator zijn volgens Brembo maar liefst 7.000 motoren opgenomen.

Brembo Brake_Configurator

Volgens Brembo is de Motorcycle Brake Configurator een innovatieve tool om uit de complete range van Bremgo en Marchesini producten het product te kiezen dat het meest voor je motor is geschikt. Het enige wat je moet doen is in de modulater de gegevens van je motor invullen, waarna de lijst met beschikbare onderdelen wordt getoond.

De producten zijn in vier verschillende categorieën verdeeld, Racing, Performance, Premium en Genuine, waardoor je meteen het product kunt kiezen dat het best bij je past. Ook geeft de modulator aan welke andere producten het best bij het gekozen product passen.

Dat klinkt interessant, maar ondanks dat onze redactie-Corsaro 1200 toch echt met Brembo remmen is uitgerust was in de modulator geen informatie te vinden over de remklauw voor.

Meer weten? Klik hier.