Zoeken

Bo Bendsneyder start Vrienden van Bo sponsoractie

2 februari 2014
Om zijn carrière een positieve boost te geven is Bo Bendsneyder een 'Vrienden van' sponsoractie begonnen. Van elk bedrag dat wordt gedoneerd gaat bovendien 5% naar de stichting Happysmile, dat als doel heeft zieke kinderen een onbezorgde dag te geven.

Bo Bendsneyder

Hij wordt door velen gezien als hét grootste talent dat, in navolging van Michael van der Mark, Scott Deroue en Bryan Schouten, Nederland weer op de internationale wegrace motorsport kaart zal weten te zetten. De winnaar van de Moriwaki cup, die vorig jaar twee wildcard wedstrijden van de Honda CBR500 cup, het bijprogramma van het WK Superbike, wist te winnen, maakt dit jaar zijn debuut in de Red Bull Rookies Cup, het bijprogramma van de MotoGP.

Daarnaast zal Bendsneyder dit jaar ook aan het Spaans Open Kampioenschap deelnemen, het kampioenschap dat door Dorna is opgeworpen als opstapklasse naar de MotoGP. Om het avontuur financieel te bekostigen is Bendsneyder nu een 'Vrienden van' sponsoractie begonnen.

Als vriend van Bo ontvang je automatisch de nieuwsbrief en ding je regelmatig mee naar mooie prijzen, zoals een VIP arrangement tijdens de Dutch TT. Hoeveel je doneert is geheel aan jou, zolang het maar meer dan € 50, het minimale donorbedrag, is.

Bo draagt de Stichting Happysmile een warm hart toe en daarom staat hij graag 5% van alle donaties af aan dit bijzondere initiatief. De Stichting Happysmile heeft als doel om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend te laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.