Zoeken

BMW schrijft unieke wedstrijd uit onder GS fans

3 oktober 2012
Om de komst van de nieuwe R1200GS op passende wijze te vieren heeft BMW een unieke wedstrijd uitgeschreven onder de GS fans. Via inschrijving op de BMW Motorrad website maken zij kans om deel te nemen aan een wereldreis over vijf continenten met een nieuwe BMW R 1200 GS.

BMW_One_World

Met het debuut van de nieuwe R 1200 GS start BMW Motorrad een nieuw hoofdstuk in de GS legende. Om de lancering van de nieuwe BMW R 1200 GS te markeren, stuurt het Beierse merk één van deze nieuwe motoren op een wel zeer ongebruikelijke wereldtournee over vijf continenten. De ‘’ONE WORLD. ONE GS’’-tour zal van Nieuw Zeeland, naar Laos (Azië), Botswana en Zuid-Afrika naar New Mexico (VS) en dan terug naar Europa gaan. De nieuwe BMW R 1200 GS wordt daarbij bestuurd door vijf nog te vinden fans.

Een jury van internationale VIP's, die zal worden aangekondigd op de EICMA motorbeurs in Milaan in november, kiest vijf rijders uit de aanvragen die ontvangen zijn in de inschrijfperiode. Deze mensen krijgen dan de mogelijkheid om de nieuwe R 1200 GS als eerste te rijden tijdens één van de vijf delen van de reis. Daarbij kunnen ze een waardevolle herinnering van een unieke ervaring mee naar huis nemen.

Aanvragen kunnen worden ingestuurd vanaf de wereldpremière op de Intermot op 2 oktober 2012. De sluitingsdatum voor inzendingen is 30 november 2012. Aanmelden kan via www.bmw-motorrad.nl/gs