Zoeken

BMW Motorrad geeft korting tijdens Oktoberfest

26 september 2018
In Beieren zijn de Oktoberfesten, die jaar op jaar beter worden bezocht, weer in volle gang. Reden voor het in Munchen gevestigde BMW Motorrad om daar eens niets mee te doen, en zo claimen de BMW Motorrad dealers nu een tweede seizoenstart met BMW Motorrad Oktoberfest.

Strikt genomen is het officieel al herfst, maar het weer is nog steeds ontzettend zacht en dus is het seizoen nog lang niet voorbij. BMW Motorrad grijpt dit aan door alle dealers in de maand oktober in Beierse sferen te hullen. Tijdens het Oktoberfest voeren echter niet de pullen bier de boventoon bij BMW Motorrad. In plaats daarvan kan de klant rekenen op zeer aantrekkelijke Oktoberfest deals.

Het BMW Motorrad Oktoberfest duurt van 1 t/m 31 oktober en dit is een uitermate gunstige periode om een originele BMW motorfiets uit voorraad aan te schaffen. Niet alleen omdat dan eindelijk die felbegeerde fiets in de staart van het seizoen op de stoep staat, maar óók omdat klanten tegelijkertijd een origineel BMW Motorrad motorpak kunnen aanschaffen voor maar € 95. Het voordeel kan daarmee oplopen tot maar liefst € 1.650.  Kortom, meteen opstappen en veilig en stijlvol wegrijden!

Van 1 t/m 31 oktober 2018 zijn alle dealers in Beierse sferen. Meer informatie is te vinden op www.bmw-motorrad.nl/oktoberfest.