Zoeken

BMW lanceert BMW Motorrad Track Days

5 april 2012
Het was na de lancering van de S1000RR natuurlijk een kwestie van tijd voordat ze ook bij BMW circuitdagen zouden gaan organiseren. De BMW Motorrad Track Days vindt dit jaar plaats in zeven verschillende landen en omvat in totaal 8 evenementen, waarbij je van niemand minder dan voormalig SBK wereldkampioen Troy Corser de kneepjes van het vak kunt leren.

BMW_trackdays

De BMW Motorrad Track Days worden georganiseerd door de Belgische circuitorganisatie Eybis, die in het verleden ook de European Suzuki days voor haar rekening nam. Evenals de normale Eybis circuitdagen kun je bij de BMW Motorrad Track Days inschrijven op verschillende niveaus, van superprof tot ‘ik kan net motorrijden’ rookie.

Het bijzondere aan de BMW Motorrad Track Days is dat er niet alleen voor alle deelnemers de mogelijkheid bestaat om proef te rijden op de S1000RR, maar dat je bovendien nog eens les van voormalig SBK wereldkampioen en ex-BMW fabrieksrijder Troy Corser kunt krijgen. Behoudens het eerste evenement op Aragon, dat over enkele dagen zal plaatsvinden, zal Corser bij alle BMW Motorrad Track Days aanwezig zijn.

Kalender 2012:

7 t/m 9 april Aragon Motorland Spanje
19-20 mei Mettet Belgie
1 t/m 3 juni Brno Tsjechie
21-22 juli Magny Cours Frankrijk
05-aug Nurburgring Duitsland
7-8 aug Assen Nederland
2-3 okt Estoril Portugal
5 t/m 7 okt Portimao Portugal

Meer info: BMW Motorrad Trackdays