Zoeken

BMW exclusief dealer Motor Houtrust gaat verhuizen

15 juni 2012
BMW Motorrad dealer Motor Houtrust verhuist van het Forepark in Den Haag naar de Koningsboog in Nootdorp. Op donderdag 21 juni slaat de algemeen directeur van BMW Nederland de eerste paal. Met de bouw wordt ook bijgedragen aan nieuwe woningen in Tanzania.

Nieuwbouw_Houtrust

Motor Houtrust is niet alleen in de Haagse regio een begrip, vijf jaar geleden nog wist Motorfreaks met een door Houtrust geprepareerde BMW R1200S de vierde plaats in de Ducati Clubrace te bemachtigen. De BMW Motorrad exclusief dealer zag 66 jaar geleden het daglicht in Scheveningen en verhuisde 19 jaar geleden naar het Forepark aan de andere kant van de stad. Ook daar groeit het bedrijf inmiddels uit zijn jasje.

Aan de Koningsboog is een locatie gevonden die meer ruimte biedt en die door zijn ligging aan de voet van de afslag Nootdorp, vlakbij het Prins Clausplein, nóg beter bereikbaar is vanuit alle windstreken. Dit biedt Motor Houtrust de gelegenheid een stap voorwaarts te maken in uitstraling, professionaliteit, service en efficiëntie.

Het bouwbedrijf, Ouwehand Bouw, zal heel snel moeten bouwen want de verhuizing vindt plaats in december. Zij zijn daartoe extra gemotiveerd, want elke dag dat zij eerder opleveren sponsort Motor Houtrust samen met Ouwehand Bouw een woning in Tanzania. De woningen worden door personeel van Ouwehand gerealiseerd.