Zoeken

Binnenkort Landelijke Motordagen Assen

1 april 2010

Het weekend van 17 en 18 april organiseert het TT circuit van Assen de 20e editie van de landelijke motordagen, al jaren hét motorcircuit evenement op het nieuwe motorjaar te beginnen.

landelijke_motordag.jpg

TT_logo.jpgDe Landelijke Motordagen op het TT Circuit Assen mogen zich verheugen op een grote belangstelling. Al weken is het evenement om zelf met je eigen motor over het wereldberoemde circuit te rijden uitverkocht. Maar er is veel meer te doen en te beleven, dan rijden op het asfalt waar Valentino Rossi vorig jaar historie schreef.

Wat kunt U verwachten deze dagen:
U kunt zelf actief deelnemen aan een trial clinic van Trialschool Nederland om het gevoel van een rijder te beleven of als je nog geen rijbewijs hebt om op te stappen op een les motor. Er zijn ook mogelijkheden om op een van de nieuwste TRIUMPH modellen re rijden..

Voor de jongste jeugd is er de mogelijkheid om op een mini bike te rijden en voor de wat ouderen is er een racesimulator, om zelf een snelle rondetijd op het circuit te zetten.

Er zijn ook zeer veel speciale motoren te bewonderen zoals de dagracer van Rene .v.d. Berg, die wordt gesponsord door de hoofdsponsor van het evenement EUROL OIL. Ook zijn er speciaal gepimpte motoren van Motopaints  Assen. Op het streetfighter plein van XTREME BIKZ, kunt u uw mening geven over de mooiste motor van het event.

Op het circuit zelf wordt ook gereden, maar tijdens de voorinschrijving  hiervoor is dit al uitverkocht. Het blijft natuurlijk altijd leuk om er naar te kijken vanaf het dak van de VIP rooms of om een kijkje nemen in de andere opengestelde ruimtes van het circuit.

Op zondag is er een grote motorquiz onder leiding van TT omroeper en Eurosportverslaggever Diederick de Vries. Er zijn WK Superbike kaarten te winnen en ook vele andere prijzen.