Zoeken

Binnenkort: introductie Ducati Hyperstrada - Diavel Strada

12 april 2013
Na een totaal verregende introductie van de Ducati Hypermotard in het zuiden van Spanje had Ducati op het eiland Corsica voor ons flink uitgepakt. Daar stond voor ons naast de Hypermotord en Hypermotard SP de complete Strada familie paraat. Een eerste test van de Hyperstrada en Diavel Strada is binnenkort op motorfreaks te verwachten.

Ducati Hyperstrada_AK25843

Waar we in Nederland de afgelopen week werden verwend met oer-Hollands lenteweer waren de weergoden ons op Corsica ditmaal gunstig gezind en konden we bij temperaturen van meer dan 20 graden en een stralende zon kennismaken met de Strada familie die dit jaar met de Hyperstrada en Diavel Strada is uitgebreid.

Daarnaast had Ducati ook nog de nieuwe Hypermotard en Hypermotard SP voor ons meegenomen, voor een rendez-vous na de totaal verregende introductie in Zuid-Spanje begin dit jaar. Uiteraard was ook de voor 2013 vernieuwde - en van Sky-hook vering voorziene - Multistrada 1200 S Granturismo van de partij, maar daar deze fiets twee weken geleden al bij onze redactie stond hebben we daar ditmaal vriendelijk voor bedankt.

Een uitgebreide test van de nieuwe Hypermotard, Hypermotard SP, Hyperstrada en Diavel Strada is binnenkort op deze website te lezen.