Zoeken

BikerGear Zeist open for business

6 mei 2013

Verstand van zaken hebben, ervaring hebben in de motorbranche en van je hobby je werk mogen maken. Dat is wat Mandy, eigenaresse van BikerGear in Zeist, in gedachte had om een eigen motor kledingshop te starten. Na lang twijfelen om de stap te durven zetten zijn de stoute schoenen aangetrokken en is BikerGear een feit.

BikerGear

BikerGear is een kledingshop voor alle motorrijders. Of je een starter bent en op zoek bent naar je eerste set motorkleding, of je bent een doorgewinterde doorrijder die een nieuw setje woon-werk-kleding zoekt dan kan BikerGear je tot dienst zijn. Naast leer en textiel van Richa, helmen van Premier en topkwaliteit laarzen van Sidi heeft BikerGear ook allerlei verschillende accessoires die je outfit compleet maakt voor het motorrijden zoals jij het wilt.

BikerGear heeft haar deur al open staan voor klanten en heeft op 20 mei het openingsfeest. Dit is de dag waarbij een ieder kan proeven en ervaren wat BikerGear is en wie BikerGear is. Met een drankje en een hapje in de hand laat Mandy graag zien dat persoonlijke aandacht en liefde voor het motorrijden voorop staat bij BikerGear. Op 20 mei staan de broodjes hamburger en de overheerlijke saté’s tussen 12 en 16 uur voor je klaar om eens te ‘proeven’ van BikerGear!

www.bikergear.nl
Aalscholverlaan
24
3704HN Zeist

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
030 – 699 0878