Zoeken

Benelux importeurschap voor Victory Motorcycles

9 januari 2012
Het Amerikaanse Victory is vanaf maart dit jaar verkrijgbaar in de Benelux via geselecteerde officiële dealers. De modellen van Victory Motorcycles zijn bovendien in januari al uitgebreid te bewonderen tijdens de Auto- & Motorsalon van Brussel.

Victory_Hammer_8_ball

Eigenzinnig, klassiek en volbloed-Amerikaans: zo wordt door de Amerikanen een Victory-motorfiets omschreven. Het op 4 juli 1989 opgerichte Victory Motorcycles startte met de ontwikkeling van onvervalste cruisers en toermotoren en groeide vervolgens uit tot een merk van en voor gepassioneerde motorrijders.

Sinds 2006 maakt Victory Motorcycles deel uit van het gerenommeerde moederbedrijf Polaris, dat vervolgens in april 2011 ’s werelds meest iconische motormerk Indian Motorcycle overnam. Vandaag de dag bestaat het modellengamma van Victory uit een breed aanbod Touring- en Cruiser-motoren, stuk voor stuk met een unieke styling en voorzien van een Freedom V-Twin 106 Cubic Inch-motorblok.

Importeur JEEGEE MOTORS B.V. in Alphen aan den Rijn is al jarenlang succesvol met de andere merken van Polaris en neemt nu ook het importeurschap van Victory Motorcycles voor de Benelux voor zijn rekening. Alle geselecteerde dealers in de Benelux zullen exclusief Victory vertegenwoordigen. Polaris-dealers zijn dus geen Victory-dealers en vice versa.

De eerste motorfietsen arriveren naar verwachting eind februari bij de officiële dealers. Vóór die tijd kan er echter al kennis worden gemaakt met het merk Victory: de modellen zijn te zien tijdens de Auto- & Motorsalon van Brussel (11 t/m 22 januari). Uitgebreide informatie over Victory is daar vrij af te halen of kan op aanvraag worden toegestuurd.

Meer info: Victory Benelux