Zoeken

Benelli opent derde motorzaak in China

15 december 2010

Na uitstekende verkoopresultaten van haar winkels in Beijing en Shanghai heeft Benelli Q.J. besloten haar uitbreidingsplannen te versnellen en een derde motorzaak te openen in JiNana, de hoofdstad van de Shandong provincie.

Benelli_China_2010.jpg

In Europa en Amerika zit nog steeds de klad in de motorverkopen, maar dat kan niet worden gezegd van China, dat al jaren 's werelds hardstgroeiende economie kent. Verkopen van motorfietsen zijn in China enorm gegroeid, met name motoren met een sterk Italiaans karakter. Motoren met stijl, elegantie en vermogen, zoals Benelli.

Met een 'onvoorstelbare erfenis en grote ambitie voor de toekomst' wil Benelli zich graag portretteren, niet alleen in Europa maar ook in groeimarkten voor hoogvermogende motorfietsen zoals China waar de markt boven verwachting kan groeien.

De openingsceremonie van de nieuwe Benelli store werd bijgewoond door belangrijke hoogwaardigheidsbekleders van de Shandong provincie, vertegenwoordigers van de lokale automotive vereniging, de nationale pers en -uiteraard- Benelli Q.J. Tijdens de ceremonie legde Pan Yonghong, directeur van Benelli China, uit dat de nieuwe Chinese klanten erg graag producten van Italiaanse origine willen kopen, vooral producten als motorfietsen met een grote cilinderinhoud.

De Benelli motorzaak in JiNan heeft als doel dezelfde uitmuntende verkoopresultaten te boeken als de andere vlaggenschip winkels in Beijing en Shanghai. Benelli Q.J. wil binnen 12 maanden nog vier andere motorzaken openen in China.