Zoeken

Ben Saunders maakt ontwerp voor Harley Amsterdam

29 mei 2012
Harley-Davidson Amsterdam, dat in augustus vorig jaar haar deuren heeft geopend, is een unieke samenwerking aangegaan met Voice of Holland 2011 winnaar Ben Saunders, die voor de Amsterdamse Harley-Davidson dealer een creatief ontwerp voor op kleding heeft gemaakt.

Ben_Saunders

Het ontwerp is geïnspireerd op maori tattoos en de belevingswereld van Harley, maar Saunders heeft er ook zijn eigen kenmerkende diamant in terug laten komen. Het zal worden toegepast op een gelimiteerd aantal motoren, kledingstukken en gadgets, die uitsluitend bij Harley-Davidson Amsterdam verkrijgbaar zullen zijn.

Simone Bokma, Dealer Principal Harley-Davidson Amsterdam: 
Als jong bedrijf zoeken we naar manieren om ons te onderscheiden en een breed publiek aan te trekken. We hebben expliciet voor Ben gekozen omdat hij perfect past bij de uitstraling van Harley Amsterdam: hij is een van de beste zangers van dit moment met een geheel eigen stijl en is daarnaast ook nog eens super sympathiek en rijdt graag motor.  Met deze ‘Ben Saunders voor Harley Amsterdam’ lijn hopen we, naast bestaande klanten, ook een nieuw publiek aan te spreken.

Ben Saunders:
Ik rij al jaren motor, op een Italiaan, maar droom al heel lang van een Harley. Toen Simone Bokma me benaderde was ik onmiddellijk enthousiast.  Ik had ook al meteen ideeën over een ontwerp en na een paar schetsen hadden we het perfecte design te pakken.  Wat dat is houden we nog even geheim, want we gaan het ook toepassen op een super coole bike voor mezelf, die ik – samen met het Harley Amsterdam team - helemaal aan het customizen ben …

De ‘Ben Saunders voor Harley’ lijn zal bestaan uit een gelimiteerd aantal gesigneerde paintsets (tank + spatborden) voor motoren, kleding en gadgets en wordt half juni verwacht, exclusief bij de Harley-Davidson dealer in Amsterdam.