Zoeken

Bayliss gaat weer racen... met scooters

30 november 2012
Het bloed kruipt waar het niet laten kan. Troy Bayliss mag al enkele jaren zijn gestopt met het WK Superbike, maar de drievoudig wereldkampioen keert weer terug naar het circuit. Niet voor een motorrace, maar om deel te nemen aan een 24-uurs scooterrace waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel.

Troy Bayliss_Scooter

Bayliss zal samen met de recentelijk gestopte speedway coureur Jason Crump deelnemen aan de Le Minz 24-uurs Scooterthon, een liefdadigheidsevenement dat op 8 en 9 december zal plaatsvinden op de Gold Coast Parklands. Al het geld dat met het evenement wordt ingezameld komt ten goede aan Give me 5 for Kids, een goed doel dat medische apparatuur voor zieke kinderen beschikbaar stelt, en het RaceSafe Medical Team, dat medische ondersteuning bij verschillende Australische raceseries geeft.

Na afloop van het evenement zal Bayliss zijn complete outfit die hij tijdens de race zal gebruiken beschikbaar stellen aan een veiling ten bate van 4 ASD Kids, een goed doel ten bate van autistische kinderen.