Zoeken

April is Ducati maand

1 april 2010

Nee het is geen 1 aprilgrap. Om na een lange winter het voorjaar te vieren organiseert Ducati de gehele maand april de Ducati Month. Genoeg redenen om de motor weer van stal te halen, want tijdens de Ducati Month is er enorm veel te ontdekken en te beleven bij alle Ducati dealers.

Ducati_Multistrada_1200.jpg 

Open dagen Multistrada 1200
Op 9 en 10 april kunt u tijdens de open dagen bij vrijwel alle Ducati dealers de Multistrada 1200 in levende lijve aanschouwen. Deze volgens Ducati 4-in-1 droommotor verandert met slechts 1 druk op de knop van karakter, of u nu sportief wil rijden of juist wil toeren, u stedelijk verkeer doorkruist of misschien wel off-road gaat.

Verlenging Ducati Superbike promotie
Tijdens de Ducati Month zal de promotie ter gelegenheid van Ducati’s constructeurtitel in het WK Superbike worden verlengd, wat betekent dat men bij aankoop van alle versies van de Ducati 848 of 1198 tot 30 april 2010 een Ducati Corse racepak, helm, handschoenen, laarzen en rugbeschermer cadeau krijgt. Bovendien krijgt u bij aankoop van een 1198 (alle versies) nog eens een kaart voor de speciale Ducati Village tijdens het WK Superbike in Assen én een kaart voor een exclusieve circuitdag met aanwezigheid van het Xerox Ducati Superbike fabrieksteam. 

Ducati Finance brengt uw droom dichterbij
Altijd al gedroomd van een Ducati? Ontdek dan tijdens de Ducati Month ons interessante Ducati Finance rentetarief van 4,4% (over 48 maanden) op alle Hypermotard, Monster, Superbike, Streefighter en SportClassic modellen.

Beleef het WK Superbike met Ducati
Naast de activiteiten en voordelen bij de Ducati dealers kunt u van 23 t/m 25 april de 4e ronde van het WK Superbike samen met Ducati beleven. Voor €115 heeft u 3 dagen lang toegang tot de paddock van het WK Superbike en de exclusieve Ducati Village, met eigen tribune in de GT bocht, videowall, beveiligde Ducati parkeerplaats, catering en welkomstpakket met een Ducati T-shirt en pet.

Meer info: www.ducati.nl