Zoeken

Alpha Technik nieuw Europees Technical Consulting Center Bitubo

6 mei 2014
Bitobu heeft haar samenwerking met het Duitse Alpha Technik, sinds 1994 Duitse importeur van het Italiaanse merk, geïntensiveerd. Het nieuwe partnerschap omvat de ontwikkeling en maatwerk pakketten van Bitubo vering voor teams, veringspecialisten en eindgebruikers, evenals de service van Bitubo producten.

Bitubo Suspension

Het nieuwe Bitubo Technical Consulting Center, wat door Bitubo samen met Alpha Technik is opgezet, is niet alleen voor de Duitse, maar voor de gehele Europese markt bedoeld. De overeenkomst is het resultaat van twintig jaar samenwerking tussen de twee bedrijven, die vanaf dag één internationaal hebben geopereerd.

Om aan de eisen van Bitubo te voldoen heeft Alpha Technik in de laatste technologische ontwikkelingen voor wat betreft gereedschap geïnvesteerd, om klanten binnen Europa tot volle tevredenheid te kunnen helpen. Bitubo garandeert dat set-up en service die door Alpha Technik is gedaan volgens dezelfde procedures als bij Bitubo zelf zijn uitgevoerd.

Gianni Mardollo, eigenaar Bitubo:
Een voor beide partijen tot volle tevredenheid lange technische en zakenrelatie als deze had alleen maar kunnen uitmonden in deze intensieve samenwerking. Het is het natuurlijke gevolg van dagelijks contact tussen hun en onze R&D afdeling voor de ontwikkeling van ABE homologaties, waar onze producten van zijn voorzien.

Frank Seller, Alpha Technik C.O.O.:
We waarderen het ten zeerste het Europese Bitubo Technical Consulting Center te zijn. Onze lange en nauwe relatie met Bitubo is gebaseerd op de hoge kwaliteit van onze producten en de continue verbetering van de productie. De R&D afdeling van Bitubo en de veringspecialisten bij Alpha Technik zijn proactief naar alle rijders op straat en op het circuit.