Zoeken

A1 automaat rijbewijs bij aanschaf Yamaha Xenter 125

27 mei 2014
Dat het nieuwe gefaseerde motorrijbewijs best kansen biedt heeft ook Yamaha ontdekt. Wie in de periode tot 30 september een nieuwe Xenter 25 motorscooter koopt krijgt namelijk het A1 automatenrijbewijs van Yamaha cadeau.

Yamaha 2014_Xenter_125

Bij Vespa deden ze het al begin dit jaar en nu heeft ook Yamaha het licht gezien voor wat betreft het A1 automaat-rijbewijs, dat wel eens de meest lucratieve manier zou kunnen gaan worden voor wat betreft het nieuwe gefaseerde motorrijbewijs. Het A1 automaat is namelijk stukken gemakkelijker - en daarmee goedkoper - dan het A1 schakel-rijbewijs. En het mooie is dat na twee jaar je gewoon voor het A2 schakel rijbewijs kunt gaan.

Reden voor Yamaha om onder het motto ’hoe eerder hoe liever’ een speciale actie ter promotie van de kekke Xenter 125 motorscooter en het A1 automaat rijbewijs voor de beginnend motorrijder te lanceren. Bij een geselecteerd aantal Yamaha dealers is de nieuwe Yamaha Xenter 125 nu namelijk standaard verkrijgbaar met een A1 automaat motorrijbewijs. Dit unieke aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met de volgende Yamaha motorfietsdealers en daarbij behorende rijscholen:

Amsterdam - Motorcity Amsterdam in samenwerking met Motor Experience Amsterdam
Den Haag - Motor Centrum West Naaldwijk in samenwerking met Don Opleidingen Naaldwijk
Rotterdam - Motorstore Barendrecht in samenwerking met Motostore Driving Academy Barendrecht
Utrecht - RB Motoren De Bilt in samenwerking met Rijschool Wierenga Utrecht

De actie loopt tot en met 30 september 2014 en vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 750,00. Meer info op de website van Yamaha.