Zoeken

6 en 7 mei BMW Motorrad Track Days op Assen

1 mei 2014
Altijd al les van een ex-wereldkampioen willen hebben? Of gewoon zin in een dagje Gassen op Assen? Op 6 en 7 mei organiseert de Belgische circuitorganisatie EYBIS de BMW Motorrad Track Days op het circuit van Assen, waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Oh ja, inschrijven met een ander merk motor mag natuurlijk ook.

EYBIS Assen

Waar tot voor enkele jaren de Belgische circuitorganisator EYBIS zich vooral richte op internationale circuits in landen rond de middellandse zee, is sinds het afgelopen jaar ook het heilige asfalt in Drente aan de kalender toegevoerd. Uniek aan de EYBIS circuitevents is de relaxte - typisch Belgische - sfeer, het gratis drankje aan het eind van de dag en niet te vergeten de parade-lap, waarbij met de hele club nog een rondje over het circuit wordt afgelegd.

De BMW Motorrad Track Days powered by EYBIS (probeer dát maar eens 10 keer snel achter elkaar te zeggen met je mond vol beschuit) omvat maar liefst 6 sessies van 20 minuten, waarbij je de mogelijkheid hebt om een sessie op een van de beschikbare BMW’s te rijden: een S1000RR, HP4, R1200GS of R nineT.

Ben je al een ervaren rot, maar wil je graag nóg sneller rondgaan, of wil je gewoon les krijgen van de meester zelf, dan is er de mogelijkheid om vrij te rijden met voormalig WK Superbike wereldkampioen Troy Corser, die aan de BMW Motorrad Track Days verbonden is.

Meer informatie & inschrijven: www.bmw-motorrad-trackdays.com