Zoeken

31 mei Ladies Only Event Harley Amsterdam

8 mei 2012
Als het met tupperware en sieraden kan, dan moet het ook met Harley's kunnen, zal ongetwijfeld de achterliggende gedachte zijn geweest van Simone Bokma, die op 31 mei in haar motorzaak Harley-Davidson Amsterdam het allereerste Ladies Only Event organiseert.

Ladies_Only_Event

In Amerika zijn dergelijke events – beter bekend ‘Ladies Only Garage Party’ al jarenlang succesvol en wordt het als sociaal evenement ingezet. Harley-Davidson Amsterdam wil dit nu ook uittesten in Nederland om zo haar vrouwelijke doelgroep kennis laten maken met de basics van motorrijden en laten zien dat èlke vrouw motor zou kunnen rijden. Het Ladies Only Garage Party concept is puur gericht op vrouwen, die of al motor rijden of interesse hebben om hun motorrijbewijs te halen.

Simone Bokma
Harley-Davidson is marktleider bij vrouwen in het segment van zware motoren, dus de motoren boven de 600cc. Dat komt door een aantal zaken, zoals een laag zwaartepunt, de lage zithoogte en de ruime mogelijkheden om te customizen. Tijdens de Ladies Only Garage Party laten we in groepjes dingen zien en uitleggen.  Denk aan de basisbediening, het optillen van een omgevallen motor, maar ook informatie over het aanpassen van een motor aan je persoonlijke smaak en hoe je bijvoorbeeld je haar weer in model krijgt na het afzetten van de helm...

Uiteraard lopen we langs de uitgebreide kledingshop, waar we zowel modieuze functionele- als vrijetijdskleding hebben. En om het ‘echte’ Harley gevoel te kunnen ervaren- ook al heb je (nog) geen motorrijbewijs -  hebben we de ‘Jump Start’; een stationaire motor, die je echt kunt starten en schakelen. Het wordt gewoon een hele gezellige en informatieve avond voor vrouwen die motorrijden leuk vinden of er iets meer over te weten willen komen.

Ook  de ‘Motorvrouw van het Jaar 2012’, Corine Toirkens is die avond aanwezig, samen met een aantal finalisten van de Motorvrouw van het Jaar verkiezing, om geïnteresseerden te woord  te staan over waarom het motorrijden je zoveel plezier kan geven.

Ladies Only Garage Party’s zijn gratis voor de deelnemers en worden in Amerika altijd buiten de normale openingstijden georganiseerd.  Dat geldt dus ook voor de eerste party bij Harley-Davidson Amsterdam. Dames kunnen zich online aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en via de Harley-Davidson Amsterdam Facebook pagina en zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom.  Aanmelden voor deze avond kan tot 28 mei as.